Капана Фест

Капана Фест


1 - 5 юни 2016
Спомняме си как започна всичко преди година и колко недостатъчни ни се видяха двата фестивални дни тогава. Есента ни зарадва с нова порция панаир на изкуствата под пъстроцветните флагчета, който отново премина при небивал интерес. За наша радост третото издание на Капана Фест идва в по-големи мащаби и носи обещаваща програма.


Основните събития отново ще са от петък до неделя, но този път фестивалът започва по-рано с два допълнителни тематични дни. Първият от тях е реверанс към малчуганите, които получават кино прожекции, спектакли и творчески работилници като подарък за 1 юни.
Следва айляк ден на 2 юни с по-лежерни активности, чилаут партита и филмови заглавия, които ще се въртят на три големи кино-стени.

Тази година сцените са общо пет. На основната (Ядрото) на 3 юни излизат Zafayah (20:00) и македонската банда Фолтин (22:00), за да дадат официален старт на празничните дни в квартала на индустриите. На 4 юни свирят осмината от Октет Пловдив (20:00) и Тумбаито (21:30). Последният, пети ден, ни връща към корените с Нели Андреева и Николай Пеев (19:00), Living Space и Bulgara (20:30).

На рок сцената по време на феста забиват LIfe Light, TDK и Nameless Day Ritual (3 юни), Kottarashky (4 юни), Gabana и Smallman (5 юни).

Капана не само ще звучи, но ще танцува и твори. Държим под око неговата фейсбук страница за актуални новини, часове и локации на всичко, което предстои да се случва.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081