Капана фест

Капана фест


14 - 16 октомври 2016
Съставките му се сгъстяват в прогресия, която ни тегли на югоизток със сила х4. С толкова трябва да умножим и редовете тук, за да разкажем всичко, затова само подчертаваме.


Капана "звучи" за пръв път с гости от далечни меридиани – калифорнийските стоунъри House of Broken Promise излизат на рок сцената на 14 октомври, където на следващия ден се качват и украинците от Sinoptik. Организаторите слагат и още една нота на фест-картата в новото пространство Street Culture Stage (на ул. Христо Дюкмеджиев) – вещи хип-хоп майстори ще демонстрират там танци с отворена покана да застанеш зад тях и да повтаряш движенията им. За изложбите крачката е напред към улица Магура за скулптури и акварели на Милена Бочукова и Атанаска Янева, докато на Златарска са наредени Фотографии на Кръстопът от Никола Лаутлиев и ателието за сребърни портрети на студио Лампа. Оглеждаме се още за трите мултимедийни екрана, разположени по ръбовете на квартала, които ще предават селектирани филми, тематични видеа и дебати. И макар че имаме обещание за видео стрийминг с всичко най-интересно от Пловдив в реално време на kapanafest.bg, не се сещаме за нищо по-хубаво от емоцията без посрединици. Затова уреждаме логистиката до-Тракия-и-назад и държим под око фейсбук страницата на феста за детайли и промени.
· София
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098