Филмови нощи във Филипополис

Филмови нощи във Филипополис


5 - 29 юли 2019
За 21-ви път юли месец ще е много филмов в Пловдив – най-старият кинофестивал в града заема големия екран в подножието на Сахат тепе от 5-и до 28-и за 47 прожекции на нови заглавия, фестивални хитове, култови класики, българско кино и подбрани документални ленти от последното издание на престижния планинарски фест Banff.


Програмата на форума отново е разделена на тематични рубрики, в които всеки ще открие нещо по вкуса си. Безспорен хит в категорията Специални прожекции е филмът Лятото на обичайните заподозрени, който идва в комплект със Стефан Вълдобрев на 10 юли. Тук влизат още френската комедия Любовта е пиршество и две документални ленти - Мароко отвисоко и Огнена земя: земя на патагонците.
На големия екран под открито небе се качват и три чисто нови заглавия -  екшънът Анна в разпознаваемия стил на Люк Бесон, музикалният Вчера си е за вчера на Дани Бойл и поредното приключение на човека паяк, този път извън пределите на Америка, Спайдър-мен: Далече от дома.

Билети: 7/6 лв, за Banff - 10лв от касата на лятно кино Орфей след 19:30 и на boxoffice.bg


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098