Дни на щастието

Дни на щастието


10 - 18 август 2013
След успеха на инициатива Дни на щастието в София и Пловдив, проектът ще се случи за първа година и във Варна. Ако се питате какво точно означава това, веднага ви отговаряме. Дни на щастието е първият по рода си проект в Източна Европа, който съчетава серия от лекции, семинари, филмови прожекции, изложби, интерактивни акции в публично пространство и работилници, посветени на темата за щастието.


Организират се от Credo Bonum съвместно с фондация Човек на фокус. Стартиралите през 2012 в София Дни на щастието си поставят за цел да вдъхновят хората в създаването на едно по-щастливо общество.
Събитията във Варна започват с еднодневен семинар Щастието на децата и младежите в Арт салона на Радио Варна на 10 август, от 15:00. Отново в същия ден ще се сътои и прожекция на документалния филм Happy на номинирания за Оскар режисьор Роко Белич. На 17 август, отново в Арт салона на Радио Варна от 15:00 започва втората част на семинара, посветен на щастието на децата и младежите. Финалната неделя на фестивала (18 август) ще включва втора прожекция на филма Happy, както и един час с избрани видеа на тема щастие от глобалната платформа TED - TEDx Happy Hour и дискусия с публиката. Всички събития са с вход свободен и са отворени за всеки.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098