Горичка филм фест

Горичка филм фест


12 - 14 декември 2014
Тази година Горичка Филм Фест се случи за втори път в София и представи серия от документални продукции с водеща тематика еко и био.


В средата на декември горските стават морски и напук на всички актуални трендове за сезона (планина, ски) се пренасят във Варна. Четирите документални филма, които ще гледаме (напълно безплатно) в залите на Радио Варна и Арт На тъмно зона засягат актуални теми, свързани с водата, еко земеделието, ядреното замърсяване, неконтролируемото топене на ледниците и правилното отношение към храната – все неща, върху които не се замисляме във всекидневието, но които имат глобален ефект върху добруването на човечеството. И по-точно – ще посетим Малдивите с Президентът на острова, ще прескочим до Ню Йорк с Без отпечатък и ще обиколим група ледници с В преследване на леда. Маги Малеева ще разкаже какво се случва с промените в климата в България и какво можем да направим всички заедно. Организаторите са приготвили и бонус – ще ни покажат и невероятния кратък филм Глобална заплаха на режисьора Добри Кашавелов.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088