In the Palace

In the Palace


24 юни 2017 - 1 юли 2017
След изключително успешните три етапа на мащабното събитие в София, Велико Търново и Варна, In The Palace International Short Film Festival се подготвя за финала на 14-тото си издание, който ще се състои в Двореца в Балчик между 24 юни и 1 юли.


Последният ден предстои и официална церемония по награждаването на избраните победители от трите града, както и обявяването на най-добрите късометражни игрални, документални, анимационни и експериментални филми в селекцията. Изборът ще направи международно жури, чийто представители са от Албания, Румъния, Хърватска, Сърбия и Обединеното Кралство.
Освен с разнообразна и качествена селекция от филми, фестивалът ще зарадва участниците и гостите с богата музикална програма всеки ден. За нейното оформление ще се погрижи Radio Nula, което в рамките на една седмица ще осигури на посетителите уникална смесица от джаз, фънк, соул, хип-хоп и диско – запазената марка на популярното словенско радио. За отличния микс ще се погрижат диджеи от екипа на Nula от България и чужбина. Музиката ще ни завладее още в първата вечер на феста, когато директно от Словения и Хърватска пристигат двама от резидентите на радиото Woo D & Adrian Bijan. След тях щафетата поемат български селектори Ramsey Hercules, Funkusion, Peter Peterson и Jijo.

Пълната програма по дни и часове, както и всички новини около фестивала можете да проследите на inthepalace.com и на фейсбук страницата на събитието.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.