Premium качество в Арена Запад

Premium качество в Арена Запад
30 март 2015
Киноманите имат причина за празник - кино Арена Запад се сдобива с мечтана Premium зала на 3 април. Голямото откриване съвпада с премиерата на високоскоростните приключения на Вин Дизел и компания в Бързи и яростни 7.


Premium залата в кино Арена Запад разполага с 380 места и е оборудвана с най-новата система за озвучаване Christie Vive Audio, която осигурява изключително чисто и ясно възпроизвеждане на всички звуци във вида, в който те са били създадени в Холивуд. Високоговорителите на Christie Vive Audio са проектирани и конфигурирани по системата Dolby Atmos, която гарантира 360° панорама на звука в залата. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система Ecophone /Швеция/.
Удобните кожени кресла и наклонът на залата предоставят комфорт и идеална видимост. Огромният екран се простира от стена до стена и от тавана до пода. За постигане на максимална яркост на изображението са използвани най-мощните проектори, които се предлагат на пазара. Те са конфигурирани със специална разработка за формиране на 3D изображения на фирмата RealD.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.