Грабни миг сладоледено удоволствие. И го замрази!

Грабни миг сладоледено удоволствие. И го замрази!
12 юни 2015
Готови ли сте да докажете, че нищо не може да те задържи далеч от едно стопроцентово сладоледено удоволствие? Ако обичате предизвикателствата и най-вече, сладоледа, грабвайте камерите, влезте във Facebook страницата на Algida Bulgaria и участвайте в играта Freeze the Moment.


Там ви очакват многобройни и щури фото предизвикателства, в които трябва да покажете колко далеч сте готови да стигнете за един неустоим сладолед Magic. Запечатайте момента на шоколадова наслада в най-свежия кадър и се състезавайте с другите търсачи на удоволствия за екзотично фото сафари в Дубай или 100 хладилни чанти, пълни с ледено студен Magic!

Студентите по фотография от Нов български университет също приеха предизвикалството на Magic и прекараха цял месец в търсене сладоледени авантюри. Най-силните кадри от конкурса Колко далеч би стигнал за един сладолед Magic?, селектирани от авторитетно жури, можете да видите в рамките на пътуваща фото изложба, която ще обиколи столицата и България.

Ако искате да почерпите идеи за вашето лично фото предизвикателство, разгледайте кадрите в в университетската зала на НБУ до 14 юни, а след това – в софийските молове Paradise Center (15-21 юни), The Mall (22-28 юни), Serdika Center (29 юни-5 юли), както и в Galleria Burgas (6 юли-12 юли) и Varna Mall (13 юли-19 юли).


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.