#smartsaving с интуитивен дизайн и 50лв бонус лихва

#smartsaving с интуитивен дизайн и 50лв бонус лихва
28 август 2017
Paid publication
Да се пазарува онлайн е удобно, а и по-изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре.


В постоянно променящия се свят искаме всичко да става бързо и удобно. Когато става дума за парите ни - и сигурно. BNP Paribas се вълнува от това какво е важно за нас и затова финансовите експерти на най-добрата банка в света за 2016 (според престижното финансово издание Euromoney) създават нов за българския пазар модел за онлайн спестяване.

От банката наричат услугата Депозити с бъдеще и доказват, че са в крак с новите технологии. Наскоро обновената им платформа е интуитивна, с нея работим удобно дори и през екрана на смартфон, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко лесни стъпки.

С умен дизайн, платформата ни предлага лесен, бърз и удобен начин да се погрижим за спестяванията си онлайн и да правим справки за парите си в движение. Регистрацията отнема до 10 минути, а сигурността е поставена на първо място. В случай че предприемем тази стъпка до края на септември, е и по-изгодно – като нови клиенти ще получим бонус лихва от 50лв* като надбавка към обявените лихвени проценти. Целият процес е безплатен за нас, няма такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране. Не е за пренебрегване и факта, че спестяванията ни са гарантирани от Фондa за гарантиране на депозитите на Франция, защото клонът на БНП Париба в София е част от най-голямата френска финансова група.

Добавяме иновативната платформа на БНП Париба към списъка с решения, които ценят личното ни време, на разположения са 24/7, не ни занимават с излишни действия като посещение на банков клон. И гарантират спокойствие. Не на последно място – това е един от изпитаните начини да заделим пари за мечтана почивка, нов мотор или непредвидена ситуация.

Депозити с бъдеще са тук.

* Важи до 30.09.2017 за всеки нов клиент с онлайн депозит със срочност 12 или 24 месеца и стойност над 4000лв / 2000 евро. Пълна информация за кампанията на www.deposits.bnpparibas.bg.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.