Вземи мечтата си в ръце

Вземи мечтата си в ръце
19 април 2018
Новата кампания на Jacobs ти дава уникална възможност


Помниш ли моментите в училище, в които с приятели и съученици обсъждахте мечтите си за бъдещето? Е, понякога се случва така, че някои от тези блянове изплуват отново в съзнанието ни. Една от тези мечти е възможността да притежаваме свое заведение. Наше собствено пространство, което отразява същността, вкусовете и стила ни. За съжаление не винаги тази идея се осъществява напълно или пък реализацията ѝ остава единствено в мислите или записките из тефтерите ни. А какво би направил, ако имаше възможност да сбъднеш своята мечта?

Отговорът на този въпрос би могъл да получиш с новата кампания на Jacobs Кафене-мечта. Продължението на тяхната концепция Отвори очи и последвай мечтите си ще даде възможност на 5-има души да осъществят, макар и за кратко, идеята си да имат свое собствено кафене. Това обаче не е всичко. Те ще получат възможността на направят своеобразен "тест драйв" на мечтата, а именно – да притежават заведение в продължение на 5 дни, за да се уверят лично дали това наистина е тяхното призвание. Ако искате да излезете от комфортната си зона и да зарежете за малко настоящия си начин на живот, то едва ли ще получите по-добра възможност за това.

Как можеш да се включиш? Много просто – кандидатствай на www.kafenemechta.bg и опитай да впечатлиш журито от експерти, като им изложиш своята визия за това как ще изглежда твоето заведение. Регистрационният период ще трае 4 седмици и след неговото приключване журито ще определи 5-имата щастливци. А ако бъдеш одобрен, значи наистина можеш да се гордееш със себе си. В журито участват управителят на Memento Тео Димитров, управителя на One More Bar Ивайла Генчева и управителя на Diddy’s Cake Диди Пинджурова. Ще бъде организиран специален уъркшоп с тяхно участие, на който тримата ще разкажат кои са най-важните неща, които трябва да знаеш при навлизането в този бизнес.

След това настъпва кулминацията – победителите ще получат симпатично мобилно кафене в центъра на техния град, което ще има персонал, разработено меню, разрешителни... И най-важното - името и брандирането на заведението ще бъдат посветени на неговия собственик. Както се казва – "всички екстри". Оттам нататък всичко зависи от самите тях – да привлекат и очароват колкото се може повече клиенти и да натрупат възможно най-голям оборот. Печалбата на заведението ще остане за участника, а този, който е регистрирал най-високата, ще спечели голямата награда – професионална кафе-машина Brasilia.

Голямата ти неосъществена мечта едва ли някога е била толкова близо. Ако искаш да накараш родителите ти да се гордеят с теб, да се изфукаш пред приятелите ти или просто да натриеш носа на учителите ти от гимназията, които са ти повтаряли, че нищо няма да излезе от теб, направи първата крачка на www.kafenemechta.bg.
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.