Незалязващото слънце на Finlandia Vodka изгрява и в София

Незалязващото слънце на Finlandia Vodka изгрява и в София


16 април 2019
На площад Света Неделя тази събота се материализира финландски пейзаж с глетчери, ледена вода и мистично незалязващо слънце, който ни притегля и с атмосферична музика и велики коктейли. Поводът? Finlandia Vodka излиза с нова бутилка, която е дръзко продължение на иконичния дизайн на Тапио Виркала от 1970.


Всеки е чувал за белите нощи далече на север, но можем ли наистина да си представим как слънцето не залязва в продължение на 72 дни? Това са два месеца и половина, през лятото. Точно тогава расте шест-редният ечемик, от който се прави Finlandia Vodka заедно с другата ключова съставка - чиста вода от ледникови извори. С това вдъхновение от земята, в която е родена, преди 49 години марката стъпва и остава до днес вярна на своите три принципа: съставки от природата, съвременна дестилация и автентичен дизайн.


Три инсталации на площад Света Неделя 5 (влиза се откъм Съборна) пресъздават рожденото място и производствения процес на водката под мотото Elements of Finlandia. Минете оттам след работа от 20 до 26 април (между 18:00 и 22:00), за да докоснете с пръсти ледената вода по финските глетчери, да опитате сами да дестилирате напитката и да видите блясъка на незалязващо слънце на фона на атмосферична музика и магични коктейли с Finlandia Vodka. Вход за събитието няма, носете си само любопитството.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.