Това сме ние по FOX Life от края на октомври

Това сме ние по FOX Life от края на октомври


25 октомври 2016
18 милиона души по света са родени на един и същи ден. Днес те навършват 36 години. Това е възрастта и обстоятелството, което обвързва четирима от героите на новия сериал по FOX Life, чиято американска премиера преди няколко седмици го постави в челните позиции на класациите зад океана.


Това сме ние е създаден в жанра драмеди и обещава да ви държи здраво до дистанционното, докато не разберете и последната загадка, която свързва силните образи в него.

Премиерата на създадения от NBC Това сме ние (This is us) се превърна в най-големият хит във фейсбук и туитър по време и след пилотния епизод на сериала. Световната компания за проучвания Nelsen отчете над 383 000 активации, посветени на сериала, в социалните мрежи във вечерта на американската му премиера. Големият интерес е регистриран не само чрез вълната от отзиви в интернет, но и с рекордните рейтинги на пилотния епизод, който даде повод на критиката да номинира сериала в Топ 10 на най-успешните шоу програми за 2016/2017. Непосредствено след премиерата фен страницата на Това сме ние във фейсбук набра почти 800 000 почитатели и предизвика силен дебат сред зрителите. Рейтингите в IMDb (8.8) и Rotten Tomatoes (91%) затвърждават подозренията, че по FOX Life този сезон ни очаква една изненадваща и вълнуваща филмова премиера.Това сме ние е история за четирима души, които са родени на една и съща дата, но споделят много повече от това случайно обстоятелство. Според създателите на сериала, това е история за умни и модерни зрители, която ще промени ежедневната ни представа за хората, които си мислим, че познаваме.

Съпрузите Ребека и Джак очакват близнаци и същевременно се опитват да запазят пламъка на брака си. Кевин е амбициозен актьор, отегчен от блясъка и измамността на индустрията. Кейт е неговата жизнена и забавна сестра-близначка, която постоянно се бори с теглото си, а Рандал – успешен и малко сантиментален адвокат, търси по стъпките на миналото изгубения си баща.

Отработените драматургични похвати и изненадващите обрати в Това сме ние ще развълнуват публиката с достъпността си, смесена с лекия хумор и нишките тъга в сърцето на сюжета, ще зададат няколко въпроса за битката с ежедневните проблеми, цената на щастието и значението на семейството и любовта. А всичко това ще бъде поставено под небето на съвпадението, защото какво е животът, ако не музика на случайността? Можете да очаквате сериала Това сме ние на 27 октомври от 22:00 по FOX Life.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.