На плажа с Мента Пещера

На плажа с Мента Пещера
23 юли 2018
Някой каза, че истинското, слънчево и бездъждовно лято ще дойде през август, а ние му вярваме повече, отколкото на синоптиците - защото така ни се иска и защото е време най-после и тази година да настане моментът за мента на плажа.


И ето че от Мента Пещера вече организират останалото: поредица "зелени партита" с тяхната напитка ще гастролира по черноморските барове от 4 до 12 август с игри, коктейли и Wosh MC на гребена на тълпата.

Всичко започва от непорочно известния Kite bar на Градина, където на 4 август някои ще се търкалят в надуваемата топка на играта Bumper ball, докато други размразяват вледенена бутилка мента само с топлината на телата си, а трети пукат балони с цветен прах и хиляди късмети. Участието и състезателната злоба водят до награди, но най-важната сред тях е гарантирана за всички - коктейли с мента. Експериментите с това питие изглеждат излишни, когато класиката - с мляко или със спрайт - е толкова силна, затова и на бара очаквайте именно нея, докато Wosh MC опитва да бъде по-важната фигура на купона в сянката на 6-метров танцуващ мента човек.

След Градина турът на Мента Пещера със същите екстри минава през El tubo на Каваци на 5 август, Club 35 на къмпинг Нестинарка на 10 август, Палм Бийч на централния плаж в Бургас на 11 август и финишира в Naley на малкия плаж в Лозенец на 12 август.

Дневния ред на събитията може да следите тук. А докато дойде време за тях, пътят към морето минава и през парка с мента в ръка и готини приятели.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.