Меката на киното в Стара Загора

Меката на киното в Стара Загора
14 септември 2012
Galleria Стара Загора домакинства уникална експозиция от костюми на главните герои в най-касовите за последните три десетилетия холивудски филми.


Най-големият мол на територията на областите Стара Загора, Сливен, Хасково и Ямбол ще бъде домакин на уникална изложба, която представя част от тайните на Меката на киното.
В продължение на повече от 2 седмици – от 15-ти септември изложбената зала на Mall Galleria Стара Загора ще се превърне в мини снимачна площадка със своята уникална по рода си експозиция от костюми на главниге герои на най-касовите холивудски продукции за последните три десетилетия. Изложбата ще възкреси мигове от създаването на култови филмови продукции, ще покаже костюми и предмети, до които са се докосвали легендите на Холивуд - Арнолд Шварценегер, Ръсел Кроу, Кевин Костнър, Морган Фриийман, Вин Дизел и много други.
Оригинален реквизит, част от който ще са костюмите на Терминатора, Гладиатор, Дарт Вейдър, Мумията, оръжия и други артефакти пристигат от Меката на киното за специалната експозиция, подредена на площ от 420 кв. м. в Mall Galleria Стара Загора.
Изложбата Hollywood in Galleria ще представи атрибути от 28 касоразбивачи. Сторибордове, поредица от скици, пресъздаваща сценария, ще показват на любопитните посетители на най- големия търговски център в региона всяка стъпка от създаването им, а статуи на героите в реални размери ще създават усещането, че посетителите са част от мистерията на филмите.
Силни емоции и незабравими преживявания очакват запалените киномани на експозицията, обещаваща много изненади още от самия си вход.
Сред филмовата разходка, която ви очаква е и един от най-запомнящите се персонажи на фантастичното кино – огромна диограма (макетна инсталация) на страховитата крачеща канонерка от Империята отвръща на удара. Тук ще са и оригиналните костюми, използвани в Хрониките на Ридик, Гладиатор, Хрониките на Нарния и много други. Ще липсва само емблематичиня камшик на главния герой, продаден преди месец на търг в Лос Анджелис за 31 250 долара.
Специална Оръжейна ще показва мечове, щитове, ножове и дори пушката на Никълъс Кейдж от Призрачен ездач. За всички посетители на уникалната и единствена по рода си експозиция, организаторите й са предвидили поредица от възможности за директен досег с магията на киното: всеки ще може да се докосне и размаха мечовете на супер героите от култовите продукции и да се почувства като тях. Допълнителен бонус за посетителите ще е възможността да се снимат с оригиналните облекла и снаряженията на любимите си филмови герои.
Самата експозиция е дело на Toolbox Marketing България, които повече от три години подготвят атрактивната колекция, свързвайки сe за целта с британска компания, изкупуваща филмови декори от Холивуд за различни музеи по света.
Входът за експозицията в Mall Galleria Стара Загора ще бъде 1 лев, а Cinema City са подготвили и специална изненада за всички кино маниаци - списък с култови филмови заглавия, които ще бъдат достъпни само за периода на изложбата на изключително атрактивни цени. VIP билет от 5лв ще включва посещение на експозицията и една прожекция на филм по избор от специалния списък, а Златният билет от 10 лв ще дава възможност за посещение на изложбата и избор на 3 прожекции от специалния списък.
Изложбата Hollywood in Galleria в Mall Galleria Стара Загора е повече от прекрасен и вълнуващ подарък за всеки един любител на световното кино, както и прекрасен подарък за началото на новата учебна година.
Вместо вие да ходите в Холивуд, Холивуд идва при вас!
Добре дошли в Меката на киното!
Запазена територия – Mall Galleria Стара Загора , от 15-ти септември.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.