Ментово морето

Ментово морето
19 юли 2019
Зелената напитка от семейството на Пещера тръгва на 10-дневно турне по южното ни Черноморие с една мисия: да покаже как лятото може да бъде още по-свежо и безгрижно.


Първата спирка на партитата Освежи МоМента е на 26 юли в баровете Living Room и Mood в Лозенец, където и през деня, и вечерта ви чака чилаут зоната на мента Пещера. Оглеждайте се за брандирания бус, територията за разпускане, пуфовете, чадърите, флаговете, лампичките и сърф дъските с логото на напитката. Програмата е свежо асорти: докато едни си пробват късмета да разтопят кубчета лед, в които има скрита бутилка мента, други може да се опитат да изпият чаша с питието, без да си помагат с ръце, а трети – да влязат за малко в ролята на сърфисти и да балансират върху дъска сред надуваеми топки.

Нито един участник в предизвикателствата няма да остане на сухо: организаторите са приготвили купища награди за добро прекарване на плажа и всякакви зелени питиета, включително коктейли мента-водка и мента-джин, които влизат в конкуренция с класиките мента-със-спрайт и мента-с-мляко.

На 27 юли купонът на мента Пещера се мести в бар Мейсън на Черноморец, а на 28 юли се материализира в Bash Bar на Градина. На 2 август сърф тренажорът се разпъва пред клуб 365 на къмпинг Златна рибка, а на следващия ден – 3 август, партито отскача до бар Алкохол и Малката текила на Каваци, където и по светло, и по тъмно ще се лее мента за всички.

Официалното закриване на ментовия гастрол е на 4 август в El Tubo на Смокиня, но свежите моМенти продължават цяло лято, стига зелената напитка и доброто настроение да са навсякъде с вас.Дневния ред на събитията може да следите тук


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.