Six Love Songs

Six Love Songs
танцово представление, пърформанс
Хореография, изпълнение: Жана Пенчева
Музика, изпълнение: Цветан Момчилов
Драматургичен консултант: Дарио Баррето Дамас
Консултант сцена и костюми: Ралица Тонева
Фотографии: Илиян Ружин
Фотограф плакат: Мария Съботинова
Дизайн на рекламни м-ли: Грет Костадинова, Maika Studio
Този хореографски концерт е резултат от сътрудничеството между музика и танц, провокирано от изследването на това, как може да се визуализира провалената любов. Наблюдавана през средствата, с които двамата артисти работят, как тя звучи, мирише, как се движи, докосва и напуска. В тази работа, авторите използват фигурите на поп културата като място за вдъхновение и стремеж.


По време на този концерт авторите обгръщат идеята за интимност, лични психологии и чувства; стимулират място за игра, където тези концепции се обработват както чрез техните клишета, така и чрез потенциалните им неизвестни. Заедно със завладяващите звуци или 6-те хита, те отварят въпроси относно поли-отношенията и ре-идентификация на личността в изпълнителския контекст.
SIX Love Songs дава пространство на ново честно тяло, на групово тяло, на някой, който обича непознатото, конфликтите и захарта, на друг, който търси нещо друго, някъде другаде, на теб, на мен. Любовни потенциали, които се борят между червено, жълто, зелено и синьо. Като на игра. Понякога да. Понякога не. В циничното поле на своите желания 1.2.3.4.5.6. За да намериш любовта, трябва да си тръгнеш. Тази работа е сътрудничество между продуцирането на музика и изследването на движението, чрез хореографски подход, в контекста на изпълнителските изкуства.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.