Олд Сейбрук и Последният страстен любовник

Олд Сейбрук и Последният страстен любовник
театрална постановка
От Уди Алън (Олд Сейбрук), Нийл Саймън (Последният страстен любовник)
Превод на Олд Сейбрук: Матей Тодоров, превод на Последният страстен любовник: Милена Сотирова
Режисьор: Николай Поляков
Сценография: Юлияна Войкова -Найман
С: Николай Димитров, Милена Живкова, Силвия Петкова, Пламен Манасиев, Мартин Гяуров, Симона Халачева, Николай Антонов, Юлиян Рачков, Лора Мутишева, Йоанна Темелкова, Лилия Маравиля
Ако познавате двойка, която никога не е изпадала в криза, трябва да я предадете на науката за изследване. Колкото и голяма да е любовта, тя неизбежно се спъва в хиляди камъчета и ни кара да се горещим до червено за всевъзможни дреболии.


Режисьорът Николай Поляков сервира двойна порция подобни емоции в новия си спектакъл, като обединява комедиите Олд Сейбрук и Последният страстен любовник. Влюбените ексцентрици в Ню Йорк, изпаднали в абсурдни ситуации, ни напомнят по остър, но забавен начин за комплексите и несигурността, които не са чужди на никой от нас – дори да ни е срам да си признаем.

Олд Сейбрук
Скучният семеен живот на три двойки е разклатен из основи от неочаквания сблъсък между тях. Счетоводителят с нежно сърце Хол и жена му Санди се завръщат в старата си къща в Кънектикът, където заварват новите обитатели да се замерят със сексуални откровения и обвинения. Можем да разчитаме на Уди Алън, че ще превърне този сюжет в бисер с типичния си хумор и пороя от хаотични накъсани разговори.

Последният страстен любовник
47-годишният собственик на ресторант за морски деликатеси Барни Кешман има чувството, че сексуалната революция на 60-те го подминава, така че решава сам да скочи в нея с целия си ентусиазъм. Това на практика означва да прави секс с три различни жени в апартамента на майка си! В крайна сметка плановете му се провалят, а Барни осъзнава, че онова, което истински желае, е просто един романтичен следобед със съпругата си.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.