Догодина по същото време

Догодина по същото време
театрална постановка
от Бърнард Слейд
Превод и режисура: Георги Михалков
Продуценти: Владислав Карамфилов, Лилия Грънчарова
Сценография и костюми: Антония Попова
Авторска музика: Иван Драголов
С: Лилия Маравиля, Христо Шопов
Двама души, двама напълно непознати, се срещат в един забутан мексикански ресторант, някъде накрая на света. И двамата са женени, и двамата щастливо, и двамата имат всеки по четири деца. Срещат се, за огромна своя изненада се пожелават и без абсолютно никакви задръжки се оказват в едно легло. Почти банално начало.


Обаче баналната изневяра се оказва начало на един епос, надхвърлящ с много отделните съдби, дребните и големи проблеми, които всеки от тях вкарва в тази връзка. Епос, в който с брилянтно чувство за хумор, ирония и малко тъга, тази история се превръща в митология.

Двамата продължават да се срещат – година след година – на същото място, по същото време. Събитие извън нормалното русло на живота на всеки един от тях. Два дни и една нощ, които се превръщат в повод за равносметка, извор на амбиция и вдъхновение, в катализатор. В катарзис. Раждат се и умират деца, страхове, надежди, илюзии. Любовта остава. Една любов, която няма възможност да се изчерпи и след десетилетия. Една любов, която успява да преодолее всички комплекси, предразсъдъци, загуби, сбъднати и несбъднати мечти. Една любов, срещу която времето е безсилно.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.