Това е всичко

Това е всичко
театрална постановка
Идея и реализация: Галина Борисова
В сътрудничество с Емилиян Гацов-Елби, гост - Адриана Чернин (Виена) и участието на Александра Спасова, Деница Даринова, Силвия Станоева, Стефан А. Щерев
Фотограф: Виолета Апостолова-Лети
Това е всичко е едновременно начало и край. Това е строго организиране на пространство, където изпълнителите извършват композиционни задачи, за да изградят един нов свят, който е динамичен, организиран и същевременно разпадащ се.


Представлението се занимава с това как да не се отклоняваме и разсейваме докато гледаме и създаваме едно произведение, което се оформя внезапно пред нас, оголено и нестабилно, променливо и безкрайно на възможности. Как си помагаме или пречим, докато поправяме или променяме нещо? Какви провокации ни разсейват или подтикват да продължаваме да работим? Как взимаме решения? Всеки наш избор е от решаващо значение. Ние се занимаваме с отговорността как да вземаме решения за създаването на един по-красив и позитивен свят. И въобще възможно ли е това? До каква степен решенията са внезапни и кога те са рационално изчислени? Кога сме вдъхновени и кога разочаровани? Нищо не може да ни тормози повече от това, да изискваме контрол над всичко.

Галина Борисова


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.