Caged

Caged


Оригинално заглавие: Caged

танцово представление
Хореография: Пансън Ким
Сценография: Никола Тороманов
Музика: Емилиян Гацов-Елби
Музикално изпълнение: Павел Терзийски
Дизайн на кукли и маски: Мариета Голомехова
Кукловоди: Стефан Димитров, Полина Христова
С: Бонг Су Ким, Йонгджун Шин, Джийон Янг
Сливайки съвременен танц, музика и куклен театър в едно цяло, Caged ни отвежда в света на страховете, които царуват над съзнанието и умовете ни. Заклещени в страх, забравяме, че това е състояние на духа, което може да бъде победено. Как? Като оставим страховете да преминат през нас, вместо да ги затваряме вътре в себе си. Като отворим съзнанието си и си позволим да бъдем истински щастливи.


Спектакълът запознава с историите на трима персонажи, затворени в клетките на собствените си страхове, които оживяват на сцената под формата на танцуващи реални и нереални същества. Докато героите отделят огромно количество психологическа енергия, борейки се с демоните си, те се материализират в една нова действителност.

Това е първата продукция на танцовата компания Gaya Dance Company, тъкмо създадена в Пловдив от южнокорееца Пансън Ким - хореограф с голям международен опит. Тримата танцьори на сцената също идват от Корея, а в останалата част от мулти култи екипа зад проекта четем големи имена от България и Франция.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.