Impossible Fest

Impossible Fest


4 - 6 декември 2015
Музика и театър - независими по характер, но заедно в един фестивал. От 4 до 6 декември Impossible Fest събира инди музика и театър, а за да влезете в този ъндърграунд, давайте към подлеза на НДК. Във всяка от трите вечери в ДНК ще има по едно представление и няколко групи и диджеи, aкцентите ни следват.


4 декември
В 19:30 започва Саломе – пърформанс на Мирослав Йорданов, който го описва като "представление за желанието". От 21:00 на сцената да заповяда музиката: Мила Робърт ще бъде там с китарата си, а Ража и Илияна пак ще са компания с глас и чело.

5 декември
Ани Васева ще покаже Всичкоядецът – екстремността й не е лесносмилаема, но по-смелите така обичат. После ще сме на вълната на сърф рок от Сърбия с Threesome и постпънк от нашите Voyvoda.

6 декември
Неделята е ден за уъркшопи – Емилиян Гацов и Асен Аврамов ще показват от 17:00 как се прави музика за театър. Закриването е фойерверк – Nasekomix ще свирят за първи път пред широка публика новия си албум, а после гърците Alien Mustangs ще извадят пак при нас смесицата си от сайк, рокабили и стоунър.

Пълната програма е на impossiblefest.com
Еднодневният билет е 12/15лв, а за целия фест – 30лв от boxoffice.bg или 35лв на място


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081