Панаир на младите

Панаир на младите


1 - 5 октомври 2017
Пет site-specific спектакъла, създадени по мярка на задкулисните пространства в Младежкия театър, ни чакат на тези непознати сцени от 1 до 5 октомври. Всеки се играе по три пъти – в 18:00, в 19:30 и в 21:00, а входът винаги е 6лв.


Фюнеръл
Осветителен мост, 1 октомври
Представлението на Дина Маркова влиза в хола на една двойка, за да покаже как светът отвън постепенно нахлува и руши всичко – от любовта до смисъла "тук, днес и сега".

Косвени щети
Климатична инсталация, 2 октомври

Как жените извън окопите всъщност понасят едни от най-жестоките наказания на войната? Въпросът е на Максима Боева (по текстове и на Олга Иванова и Никея Петрова), която трупа мисли за абсурда на сраженията, в които няма невинни.

Скрито-покрито
Апартамент каса, 3 октомври
В сетивно-интерактивния пърформанс на Ана Вълчева, Габриела Петрова и Саша Хаджиева ролите на актьор и зрител се разменят, за да изследват импулса на всеки да играе. През 25 минути влизат по 5 души.

Малкият Хамлет
Тераса Камерна сцена, 4 октомври
Прочитът на Анета Иванова пита "Да бъдеш или не?" по Шекспир, но в неуютно време на престъпност и насилие, в което отговорът е "един единствен глух изстрел".

Черният лебед
Сценичен кръг, 5 октомври
Танцовият спектакъл на Тамара Янков стъпва върху известното заглавие, за да попита дали можем да разпознаем светлината дори през най‑мрачните ъгли на душата си.

Пълната програма е на facebook.com/mladitepanair

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.