Фестивал-лаборатория NEDRAma International

Фестивал-лаборатория NEDRAma International


16 - 24 октомври 2021
Театър Реплика ни кани на шестото издание на фестивал-лаборатория за документален театър и съвременна драматургия NEDRAma, който отново среща млади независими творци.


На артистите им предстои да работят колективно в рамките на различни драматургични ателиета, чиито резултати гледаме в Национален студентски дом. Програмата също така включва цели шест премиери, дело на български и чуждестранни режисьори, драматурзи, танцови артисти и организации.

В NEDRAma взимат участие признати имена от независимата сцена като Vox Populi, АТОМ Театър, румънският артист Пека Щефан, режисьорът Елица Йовчева и много други. Георги Тенев е ментор на работилницата по драматургично писане, а текстовете от миналогодишното ателие на световноизвестия драматург Николай Коляда се реализират под ръководството на Детелина Станева и Надя Панчева.

Фестивал-лаборатория NEDRAma International продължава девет дни между 16 и 24 октомври. Подробната програма проверяваме тук, а билети както за единичните постановки, така и за целия фестивал се продават в мрежата на Epay Go. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.