FUNCITY+

FUNCITY+


30 август 2017 - 3 септември 2017
Тазгодишният младежки фестивал FUNCITY+ идва след броени дни във Варна, а програмата му е по-пъстра от всякога. Между 30 август и 3 септември в района на Пристанището ще има както много музика, танци и спорт, така и разнообразни работилници.


Събитията ще бъдат разпределени в няколко зони – главна сцена, танцова арена, сцена денс уъркшопс, спортна зона, скуеър бол зона, слаклайн зона, място за йога, скейт § блейд парк, подвижна DJ бус платформа и творческа зона.
Творческата зона на фестивала предлага участие в музикална рок работилница, аниме и манга мероприятия, 3D принт студио, творчески игри, работилница по роботика, конкурс за създаване на най-оригинален образ на FUN CITY+, графити и стрийт арт демонстрации, циркова работилница и много други игри.
На танцовата арена всеки ще може да се пробва в десетки видове уроци по танци, а на 1 септември там ще се проведе и оспорвано състезание по бийтбокс със специалното участие на Skiller и Печенката. Специално за тазгодишното издание на фестивала във Варна пристигат едни от най-добрите артисти, които ще проведат своите танцови работилници на 1, 2 и 3 септември в стиловете хип-хоп, брейк денс и попинг. Това са J.K. Sanchez и B-Boy Mandy от Чехия, както и Mircae Ecxarcu от Румъния. На 2 септември ще се проведе и танцово състезание с танцьори от цялата страна, на което ще бъдат жури гост-артистите от чужбина.
Сред останалите акценти на фестивала са огнено представление, уличен цирк, магично шоу, калиграфия, Cospaly, К Рop, стрийтбол, скейт, блейд и лонгборд състезания, демонстрации и подвижна DJ платформа. Популярният телевизионен формат Голямото рок междучасие също ще проведе регионална квалификация по време на FUNCITY+, а записванията продължават до 30 август 2017 на www.rockbg.com.

FUNCITY+ е на Пристанище Варна от 30 август до 3 септември. Пълната програма по дни и часове следете на funcityplus.bg


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.