Street Food & Art Festival

Street Food & Art Festival


28 август 2019 - 1 септември 2019
От 28 август до 1 септември пространството пред Аквариума във Варна се превръща в кулинарна арена, която ще обедини няколко вида изкуство в автентична градска среда.


Фестивалът е подчинен на идеята за вкусна храна, а за целта блогъри и влогъри ще покажат уменията си на живо пред феновете си и ще споделят своите тънкости в готвенето. Артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, докато се наслаждаваме на вкусове от всички краища на света.
Всички фестивални вечери ще завършват с лятно кино и концерти на живо. С музиката си ще ни радват Стефан Вълдобрев, Белослава, Лили Гелева и Дичо, а Милица Гладнишка – със специална програма за филми и храна. На кулинарната сцена ще се изявят още Дичо и Белослава, които ще направят своите вкусни демонстрации директно пред публиката на фестивала. Към кулинарната демонстрация на Белослава ще се включи и шеф Андре Токев. Една от любимите си рецепти ще приготви на живо и Август Попов.
Фестивалът ще бъде отворен от 11:00 до 23:00 (с изключение на 28 август, когато забавленията започват още в 16:00), а събитията са с вход свободен.

Пълната информация за фестивала търсим тук и тук.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.