Ерата на водолея 2019

Ерата на водолея 2019


10 - 13 октомври 2019
Десет спектакъла и силно международно участие влизат в афиша на юбилейното десето издание на фестивала на българския физически и визуален театър и пърформанс Ерата на Водолея.


Участниците във фестивала ще представят своето изкуство на четири сцени в Бургас - ДТ Адриана Будевска, Младежки културен център, Културен център Морско казино и Държавен куклен театър. Входът за всички събития е свободен.
Награденият с Икар спектакъл Филифьонката, която вярваше в бедствия на ДКТ - Бургас открива официално фестивала на 10 октомври, от 18:30 часа в залата на Кукления театър. Петя Стойкова и Жана Пенчева, които поставиха Бургас на международната карта за нестандартно изкуство, представят премиерни спектакли. Проектът Сияние на Петя Стойкова ще гледаме на 12 октомври от 19:00 часа на сцената ДТ Адриана Будевска. Спектакълът Drag on на Жана Пенчева, който е в развитие и ще бъде официално завършен през 2020 е още един от акцентите в афиша на фестивала. Бургаската публика е първата, пред която ще се презентира пърформансът. Именно той закрива и феста на 13 октомври от 19:30 в Младежкия културен център.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.