Следваща спирка - в театъра

Следваща спирка - в театъра
7 януари 2022 текст Дани Николова
Градският транспорт и театралното изкуство нямат допирни точки. Или по-скоро нямаха. Допреди четири години, когато екипът на Център за градска мобилност се впусна в дебрите на проект, оказал се особено печеливша идея. И под печеливша изобщо нямаме предвид в монетарен смисъл. Защото печалбата се реализира във вид на добро настроение, приятно прекарване и смислени моменти с творчеството на големи драматурзи и хубавата игра на талантливи актьори. Да, приятели, говорим за проекта Спирка Младежки театър и партньорството между Център за градска мобилност и Младежки театър Николай Бинев, което ще продължи до края на 2022.


Един билет, моля
За отминалите четири години, през които кампанията набра сила, хиляди лоялни клиенти на Център за градска мобилност са успели да изпитат емоцията от театралното преживяване на половин цена. Ако и вие сте от хората, които използват градски транспорт, за да се придвижват бързо от точка до точка в София, ще е полезно да знаете, че зареждането на карта за 12, 6 или 3 месеца ви дава правото на специален талон за отстъпка, който можете да вземете само от бюрата на Центъра и да ползвате само за постановките на Младежки театър. С него билетът за постановките ви струва с половин цена по-малко, а пък преживяването в затъмнения театрален салон гарантирано си остава същото. И понеже знаем, че светът вече е в компютрите ни, бързаме да добавим: няма значение как сте заредили картата си, дали онлайн или във физически пункт на Центъра за градска мобилност, отстъпката със сигурност ще дойде при вас. Зареждайте си картите и набелязвайте постановки! До края на 2022 ще имате възможност да избирате от стотици. Няма майтап, от Центъра за градска мобилност ни уверяват, че ще са над 300. Чухме че Майстора и Маргарита била супер, а пък картите така и така ще ви трябват още от първия месец на годината, затова – действайте!

Вие не сте ли онзи актьор?
„А вие не сте ли онзи актьор, когото гледах на сцената снощи“, е въпрос, който сигурно често е бил задаван в градския транспорт в предпандемични времена, защото освен отстъпката от 50% в цената на билета партньорството на Център за градска мобилност и Младежки театър е включвало и meet & greet събития в случайно избрани трамваи, тролеи и автобуси. Още едно хубаво нещо, което пандемията ни отне, но си стискаме палци следващата вълна да е вече последната и отново да имаме възможността да си поискаме автограф от Койна Русева например, в трамвай номер 7 например. Дотогава срещите ще са само в театъра. Но и това ни устройва.

Какво още?
Успехът на Спирка Младежки театър умело подшушва на Центъра за градска мобилност, че този тип инициативи са полезни, желани и много, много хубави. Затова екипът на ЦГМ е готов за още. Дали отново ще видим партньорство в областта на културата (с което от Центъра наистина се гордеят), или ще ни изненадат с нещо различно – оставаме на линия, за да разберем. Следваща спирка – засега неизвестна.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.