Comedy Shows @ The Mall

Comedy Shows @ The Mall


3 август 2022

Това лято петъците преминават под знака на смеха. Докато жадуваме за прохладен полъх и спасение от жегите, градусите на доброто настроение са на път да счупят термометъра. Горещата комедийна точка е The Mall, а поводът е поредица от комедийни шоупрограми, които ни примамват нагоре по ескалаторите и право на втория етаж на мола на 29 юли, 5 и 19 август.
На 29 юли микрофонът попадна в ръцете на фуриите на българския стенд-ъп – продуцентката и съоснователка на Три жени на микрофона Оля Малинова и съоснователката на платформата Майко мила и фондация Оле Мале Красимира Хаджииванова. В просторната галерия на The Mall направо ни замириса на печени чушки, пържени картофи и пържоли, защото темите се завъртяха около сложната връзка на жените с храната. Научихме правилата на ежедневното им меню и разкрихме тънкостите на кулинарното ухажване, а през цялото време усмивките не слязоха от лицата ни. За финал Красимира ни разходи по неравните пътища на живота си (като ни позволи дори да надникнем в бъдещето ѝ), а измежду изблиците смях научихме нещо и за себе си.

Вече нямаме търпение за 5 август, когато отново сме в The Mall от 19:30, a в господари на емоциите ни се превръщат членовете на Inside Joke. Този път микрофона грабва Надя Bright, позната като Жената с котка на българската стенд-ъп сцена. Захвърляме предразсъдъците си още на входа и се отдаваме на вечер, посветена на смешната страна на брака, любовта и – колкото и парадоксално да звучи – щастливия развод. Надя разказва за нещата от живота с ненадминато чувство за хумор и леко намигане към истинските преживявания, които немалко от нас споделят. Към нея се присъединява и Влади Недков, който съвсем наскоро обра наградите на Golden Mic Awards.

На 19 август пък за доброто ни прекарване се грижи Георги Кючуков със специален гост V for Venetta. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.