• Marten & Жлъчезар

  Жлъч и Мартен са гласовете зад единственото ефирно предаване за хип-хоп музика - 60/02, а в Gramophone за пръв път застават заедно зад дековете с качествена селекция на най-класното от световната и българската сцена.

  Gramophone  
 • .
 • 1 година Druga Planeta

  Лейбълът се присъедини към съзвездието на българския ъндърграунд преди година и неговите най-ярки космически тела Tarikata, Kamo и Devitza се приземяват на сцената на клуб Terminal 1 с парчета като Иш, Друга планета и Не съм ти слушал ЕП-тата.

  Терминал 1  
 • 40 Days Later, Badcast, Ember & Dust


  снимка Антония Гласкова

  Метъл бандите се катерят по сцената на Mixtape 5, вадят своите китари и стискаме палци да им е леко с барабаните, защото се редуват да забият твръдите си рифове.

  Mixtape 5  
 • Barcelona Gipsy balKan Orchestra

  Оркестърът е създаден през 2012, когато 11 музиканти се сблъскват в Барселона и решават да слеят традиционните каталунски, гръцки, италиански и руски песни и да стигнат до фолклора на Балканите и етно джаза. Групата турира в Австрия, Канада, Германия, САЩ, Русия и идва тук с цялата си колоритност и новия вокал на Маргарита Абита.

  Sofia Live Club  
 • E.U.E.R.P.I

  Мирян Колев скача от сцена на сцена от Европа до Азия, музикални клубове и йога студиа. Създава проекта от своите сурови емоции чрез китара, пречупена през софтуер и други нетрадиционни предмети и инструменти.

  Koncept Space  
 • Jeremy?

  Бандата строи концерт от авторските си песни, които вади от двата си албума в пълен състав.

  Строежа  
 • Live.exe с V:RGO, EMIL TRF и Shizo

  V:RGO, EMIL TRF и Shizo раздвижват въздуха в EXE CLUB с трапърски истории, между които потичат и селекции от Martist, диджей Rusto и moneystaxs.

  Exe Club  
 • Nordic Soundscapes

  Селекция от музиката на Trentemøller, Gidge, The Knife, Kornél Kovács, Kölsch, Kasper Bjørke, Lindstrøm, I Break Horses, Röyksopp, Bjørn Torske и много други правят М.О.М.С., denitza и sayulke в бар КЕВА.

  КЕВА  
 • The Telescopes ОТМЕНЕН

  Британската банда осиновява стиловете нойз, спейс рок, дрийм поп и психеделия през 1987, след като вдъхновението ги удря под звуците на групи като The Velvet Underground и Suicide. Стивън Лоури, фронтменът на групата, казва, че идеята за това какво е перфектно се променя с времето.

  Mixtape 5  
 • Павел Петров & Методи Христов

  Павел Петров и Методи Христов застават рамо до рамо за пръв път от седем години насам в EXE. Зад пулта застават и Николай Киров и YOZ, като всички те задържат вниманието ни с бийтовете си, заради които трептим с бутилките в клуба.

  Exe Club  
 • Техно лъвове: Стефано Ноферини

  Той е име, синоним на добрите хаус и техно линии. Ако подземните звуци на електронната музика бяха джунгла, то този италиански маестро със сигурност щеше да е лъвът. От племенни ритми, през занижен минимализъм не случайно го наричат диджея със златни ръце.

  Exe Club  

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081