Армин ван Бюрен, Холандия

Армин ван Бюрен, Холандия
Тип музика: house
След като миналата година девет хиляди местни фенове танцуваха на шоуто му A State of Trance, на 10 август един от най-великите диджеи на нашето време – Армин ван Бюрен се завръща тук с нещо още по-внушително. Нарича го просто Armin Only: Intense!


Той е
... номер 2 в престижната класация Top 100 на DJ Magazine. Но пък цели пет пъти беше първи, четири от които – последователно (годините между (2007 и 2010). Истински класик в сферата на транса (но също така – на прогресив хауса), Армин ван Бюрен е една от музикалните институции не само на Холандия, но и на Европа.

Албумът
Последният му албум се казва Intense, излезе точно преди година и, съвсем очаквано, се оказа изключително успешен. Армин заложи на разнообразието, като освен леките поп нотки в Intense могат да бъдат дочути и дъбстеп, и рок, даже и мъничко класическа музика. Някои пуристи го обвиниха в предателство към чистия транс, но пък много повече хора хересаха парчета като Waiting for the Night и This Is What It Feels Like.

Armin Only: Intense
Това турне не е просто представяне на новия албум на Армин, а четвъртата част от грандиозната парти поредица Armin Only, която диджеят започна в далечната 2005. Тази година шоуто ще бъде още по-пищно, по-продължително и изтощително наситено на парти емоции.
Подгответе се да прекарате поне шест часа в клуба – такава е средната продължителност на сетовете му.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.