• Intelligent Music Project

  Негово Рок Величество Саймън Филипс (Toto), чудовищният глас Рони Ромеро (Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Ричард Гризман (River Hounds) изпълнят хитовете на Intelligent Music Project.

  Драматичен театър Пловдив  
 • .
 • Без любов не може


  Диригент и аранжименти: Левон Манукян · Идея и сценарий: Юлия Манукян · Солисти: Ненчо Балабанов, Соня Ковчезлиева · С: ...

  Завладяващ с хумора и музиката си концерт-спектакъл, в който отново ще видим двойката от Романтична комедия – Ненчо Балабанов и Соня Ковчезлиева.

  Дом на културата Борис Христов  
 • Мъжете, мъжете


  Диригент: Димитър Косев · Режисьор: Георги Динев · Сценография и костюми: Николина Костова-Богданова · С участието на Милица ...

  Популярни арии от опери и оперети се редуват с джаз стандарти в това празнично осмомартенско кабаре, което събира на една сцена Милица Гладнишка и солистите на Опера Пловдив.

  Дом на културата Борис Христов  
 • Нина Николина

  Български народни песни от различни области на България звучат в етно-джаз аранжименти, поднесени от Нина Николина, Калин Вельов, Мартин Ташев, Ясен Велчев и Таня Първанова.

  Bee Bop Cafe  
 • Обичам българската музика


  Диригент: Левон Манукян · Оркестрации и пиано: Георги Милтиядов · Ударни: Даниел Желев · С: Оркестъра на Опера Бургас

  Маргарита Хранова и Орлин Горанов излизат на сцена заедно с оркестъра на Бургаската опера, за да изпълнят любими песни от български филми и най-доброто от репертоара си.

  Дом на културата Борис Христов  
 • Октет Пловдив


  Венелин Георгиев [алт саксофон], Димитър Льолев [тенор саксофон], Мартин Ташев [тромпет], Иван Мелин [тромбон], Николай Карагеоргиев ...

  Преди да запише програмата си с авторска музика, октетът излиза на сцената на Bee Bop Cafe, за да представи на живо композициите в нея.

  Bee Bop Cafe  
 • Хор Турецкий

  Известният руски мъжки хор на маестро Михаил Турецкий се завръща у нас за три концерта в края на февруари с най-доброто от 30-годишния си репертоар.

  Комплекс Сила