Титанично

Титанично
театрална постановка
Музикален спектакъл с участието на Милица Гладнишка, Мишо Йосифов [тромпет], Васил Спасов [пиано], Атанас Попов [барабани] и Борис Таслев [контрабас]
Когато потъваш с финес, песен на уста и пояс от лафове, имаш много по-голям шанс да изплуваш с достойнство - това е есенцията на спектакъла Титанично.


Завладяващ микс от стенд ъп комедия, джаз и ретро мултимедия, спектакълът хвърля закачлив поглед към последните минути на музикантите на борда на Титаник. „Те не спират да свирят, за да поддържат духа на хората въпреки трагедията. Всички пасажери, които се борят за живота си, потъват по най-различен начин на фона на лудите аранжименти на пианиста Васил Спасов. Тук се включват и моята банда, и черният хумор, и пищните рокли, които македонският дизайнер Сержан Кръстевски е ушил за мен", споделя Милица.
Заедно с Мишо Йосифов (тромпет), Атанас Попов (барабани) и Борис Таслев (контрабас) ще направят и кавъри на хитове като Let Me Entertain You на Роби Уилямс и Rehab на Ейми Уайнхаус. На парчето на британския поп идол посягат, защото „трябва да се забавляваме, дори когато потъваме", а символиката в избора на алкохолния химн на Уайнхаус е „не трябва да се отказваме от вредните си навици дори в последния момент".


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.