ABSOLUTна анимация

ABSOLUTна анимация
29 януари 2014
Уверени сме, че не сте забравили глобалната кампания на водка ABSOLUT – Transform Today, в която миналата година се включиха и софийските герои Николай Въжаров, Никола Тороманов–Фичо и Беата Първулова. Transform Today обаче продължава и през 2014!


Новият проект е поверен в ръцете (буквално!) на бразилския комикс гуру Рафаел Грампá, когото познаваме покрай работата му за издателствата Vertigo (там рисува епизод от култовия Hellblazer), DC Comics (трудил се е над приключенията на Батман), както и Marvel (това-онова от премеждията на Върколака). В случая Грампá ще е основният (но не и единствен) двигател на проекта на ABSOLUT #NextFrame (тоест Следващият кадър).
Идеята е това да бъде общо проект на колкото желаещи има фенове, Креaтивните агенти от ABSOLUT, Грампá и създателите на известната анимационна банда Gorillaz, които с общо усилия ще направят анимационен филм, чиято премиера ще се състои на специално парти в Берлин на 15 март.
Всеки желаещ ще има възможността да участва в развитието на героите на #NextFrame след 3 февруари, когато историята ще бъде разкрита на официалния профил на алкохолната марка – facebook.com/Absolut. Потребителите ще могат да решават накъде да се развие сюжета и едва след тяхната намеса Грампá ще променя хода на действието – всеки ден, в зависимост от идеите, които му бъдат предложени. След две седмици на международно онлайн сътрудничество, които приключват на 21 февруари, бразилецът ще сглоби финалния филм, чиято премиера ще се състои на 15 март в Берлин.
В България проектът #NextFrame ще бъде отпразнуван на специално интерактивно парти в края на месец февруари, на което ще бъдат поканени участвалите в създаването на анимационния филм, а един късметлия ще има възможността да посети неговата премиера в Берлин.

Проектът #NextFrame можете да следите на:

absolute.com
facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria
twitter.com/absolutvodkabg
youtube.com/user/AbsolutVodkaBulgaria


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.