Фестивал на цветята

Фестивал на цветята
19 март 2014
От 22 март пролетните градини на Сердика Център оживяват в единствени по рода си цветни инсталаци.


Сердика Център посреща пролетта на 22 март (събота) със специалното откриване на цветните градини в мола. За поредна година търговският център превръща пазаруването в истинска пролетна разходка сред любимите марки и надминава очакванията на посетителите с още по-впечатляващи и уникални цветни инсталации.
От 22 март до 11 април Голямата ротонда на ниво -1 в Сердика Център се преобразява в пролетна градина с 24-метров водопад от каланхое, бегонии и теменужки. Природата се събужда и в останалите шест къта, разцъфнали из целия център, в които гигантски фигури от живи цветя приемат формата на паун, птици, хамелеон и изпълват сетивата на посетителите. Живи пеперуди в огромни стъклени куполи допълват картината на най-слънчевия сезон и носят радост на малки и големи.
Ден след ден Сердика Център празнува пролетта и с интересна програма. Всеки понеделник разходката на клиентите в мола е под акомпанимента на чувствена китара. Сряда е денят за музикален фон от саксофон, а петъците са посветени на класически концерти на пиано. Настроението по ноти завладява центъра от 17:00 до 19:00, а изненадите продължават.
Всеки вторник и четвъртък от 17:00 до 19:00 гостите на цветните кътове срещат пролетната палитра на известния художник-карикатурист Анджей Новак. Те имат възможността да му позират за уникална карикатура, която после да отнесат за спомен.
Нов сезон, нови колекции, нови емоции и истински красив водопад от цветя по Вивалди, докато пазаруваме – ето как Сердика Център посреща пролетта!
Повече информация можете да откриете на сайта и на официалната Facebook страница на Сердика Център.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.