Парти за Свети Патрик с Дейв Раунтрий от Blur и Jameson

Парти за Свети Патрик с Дейв Раунтрий от Blur и Jameson
16 март 2017
Paid publication
Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий пристига в България по покана на Jameson Irish Whiskey специално за Деня на Свeти Патрик.


17 март е повод да празнуваме и да бъдем оригинални по свой собствен начин, да се отърсим от предразсъдъците и да повярваме в невъзможното – един празник, посветен на приятелството.

Нека си кажем наздраве и да си честитим празника под звуците на Дейв Раунтрий, който ще покаже, че, освен невероятен барабанист, е и страхотен диджей - в клуб Терминал 1 от 22:00. Във вечерта на 17 март, в която милиони по цял свят отбелязват националния ирландски празник, превърнал се в повод за всеобщо веселие, публиката в София ще има удоволствието да се наслади на уменията на Дейв зад грамофоните. Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на Blur, в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

Малцина знаят, че през 2009 Дейв се дипломира като адвокат във Ватерло, а три години по-късно получава и професионална квалификация. Дейв също е активист на Лейбъристката партия, като се изправи като кандидат през 2007, 2008 и 2010.

Интересите му далеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец композира и филмова музика, като има видно участие във филмите White Island и Mo Farah: No Easy Mile.

И тъй като от Jameson не се страхуваме да подобряваме собствените си резултати, тази година организираме 11 партита в рамките на четири дни. Разберете кои са те на страницата ни във фейсбук.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.