София става Лондон в The Big Beefeater Challenge

София става Лондон в The Big Beefeater Challenge
27 юни 2017
Paid publication
Колко Лондон можем да "забъркаме" в София? През последните две години английски улични музиканти свириха в централното бар каре, обсебен от котки и еднорози татуист маркира най-смелите, а чаен експерт разказа, показа, че и донесе да си "отпием" от лондонската чаена култура. Дано да сте внимавали в случката, защото тази година ще трябва да покажем какво сме научили и да си го направим лондонско без помощ от Острова.


"Лондонфикацията" на София ще e от човек на човек, от бар на бар, от идея на идея. За да ви вдъхнови, Beefeater Gin избира петима български артисти, които, водени от мотото "It Has a Big Taste", ще приложат лондонската естетика върху това, което умеят да правят най-добре.

Старт дава визуалният артист Жоро Панчев, след което щафетата поемат MIAM с концепцията си за pop-up кулинария извън клишето. Моделът и музикален селектор Ивета Димитрова ще покаже как го разбира брита в музиката, а следващата стъпка ще е в ръцете и ножиците на Пламен Димитров, който ще ни помогне да изглеждаме лондонски - поне що се отнася до прическата. Power Pops, плодовите сладоледи на клечка, ще поемат оттам, за да сложат в блендера малко Лондон, пък да видим каква смес и в каква форма ще излезе. Всеки артист има за задача да създаде проект, с който да вдъхнови вас и следващите "с изключителен вкус" по веригата. Следете представянето на проектите всеки вторник на beefeaterbg.com.

И за да има още повече Лондон в София, тематични вечери ще се случат на ключови места в града. Няма да ви е трудно да ги познаете по хипнотизиращото червено и добрите коктейли. 2017 е и годината, в която Beefeater Gin намери своята нова визуална идентичност. Посланието, което ви изпраща, е да избягате от Лондон на стереотипите и туристите и да усетите Лондон на местните - на тези, които всеки ден го правят това, което е.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.