Мечтай смело с The Body Shop тази Kоледа

Мечтай смело с The Body Shop тази Kоледа


13 декември 2019
Коледа е време за мечти. Тогава най-силно копнеем за далечни пътешествия, незабравими преживявания и страхотни подаръци. С кампанията Dream Big тези година козметичният бранд The Body Shop иска да покаже на всяко момиче, че може да сбъдне мечтите си.


От коледните визии в магазините до опаковките на подаръчните комплекти, всичко в The Body Shop ни кара да вярваме, че няма невъзможни неща и момичетата могат да постигнат всяка своя мечта. Дори да станат космонавти. Симпатичната Мис Санта също е тук, за да разчупи стереотипите в разбирането за традиционните женски роли.

Целта на Dream Big обаче е по-голяма от това да създава коледен дух на равноправие и красота. 18-месечният проект е съвместна мисия на The Body Shop и Plan International - международна организация, която защитава правата на момичетата и младите жени в над 75 държави. Основната кауза на инициативата е да предостави професионално обучение на 1500 бразилки и индонезийки от бедни райони с висока безработица и ограничен достъп на момичетата до образование. Така след това те ще могат да започнат собствен бизнес или да намерят безопасна и достойна работа.

Тази Коледа The Body Shop дарява в полза на кампанията Dream Big част от приходите от всяка покупка през ноември и декември. Ако искате да зарадвате своите любими хора с прекрасен подарък и в същото време да помогнете на момиче да сбъдне мечтите си, включете магазините на бранда в списъка си за  коледното пазаруване.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.