Самочувствието променя всичко

Самочувствието променя всичко


6 февруари 2020
Лазерен център Body Aesthetics предлага трайни и ефективни решения за онези упорити несъвършенства във външния вид, които отнемат най-много време - обезкосмяване, грижа за кожата на лицето, оформяне на тялото. Изцяло медицинският им екип работи със свръхтехнологични съвременни медицински апарати от най-високия съществуващ клас.


Body Aesthetics е единственият салон в България, който предлага на клиентите си безсрочна гаранция за лазерна епилация и носи отговорност за постигнатите резултати. Само при тях ще откриете сертификати от производителите за апаратите им за процедури, извършени с оригиналния консуматив в задължителните количества и по оригинални протоколи.

Лазерната епилация при в Body Aesthetics е съвсем различна услуга от това, което познавате – те разполагат с най-мощния и най-бърз медицински александритен лазер в целия свят – GentleLase Pro. Това е единственият лазер, който доказано премахва не само тъмните, но и светлите и тънки косми. Само с 6 процедури унищожава 89% от нежеланото окосмяване за около 15 години.


Body Aesthetics прелагат и два варианта за bodyshaping.

Можете да се доверите на най-популярната в света процедура за изглаждане и стягане на кожата, намаляване на обиколките и премахване на целулитa – VelaShape III. Патентованата й Елос технология комбинира инфраред, двуполюсна радиочестота и вакуумен масаж за постигане на бързи и трайни резултати.

В Body Aesthetics ще откриете и високоефективната и щадяща тялото алтернатива на липосукцията – Криолиполиза с Cooltech. С една процедура тя отстранява около 30% от излишните локални мастни натрупвания без усложненията на инвазивните процедури, безболезнена е, няма възстановителен период, цената й е в пъти по-достъпна, а резултатите са истински впечатляващи.

За кожата на лицето в Body Aesthetics се грижат с Hydrafacial MD. Това е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Тя е иновативна, достъпна, почти пристрастяваща и подходяща за всеки. Има дълбоко почистващ и моментално подмладяващ ефект, помага при мазна Т-зона, петна, разширени пори, акне и розоцея.

Преди всички процедури за лице или тяло в Body Aesthetics препоръчват консултации. При тях те са безплатни, не ви обвързват с покупка и се извършват от медицински лица, а промоциите им в Седмицата на любовта от 10 до 17 февруари можете да видите ТУК.


Контакти:
ул. Орехова гора 2 (Южен парк)
08 7773 7772


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.