Go Guide's House of X-Mas - тази Коледа не играем по правилата

Go Guide's House of X-Mas - тази Коледа не играем по правилата
7 декември 2022
22.12.2022. Помни се лесно, нали? Обезателно запазваме датата в календарите си, защото броени дни преди празниците ни очаква едно необичайно парти, което излиза от традиционните рамки на този тип предколедни тържества и ни пренася в една вълшебна приказка за пораснали. Очакват ни тематични коктейли, музика на живо, pole dance и какво ли още не. Започваме в 20:00 в клуб The Steps, трансформиран в Коледната къща на Go Guide, и откарваме до сутринта.
Прекрачваме прага и моментално се чувстваме у дома си, приветствани от футуристичните елфи, които ни ориентират в различните активности и зони на пространството. Грабваме коледно питие от предната част на The Steps - избираме между две тематични напитки, приготвени с емблематичното уиски Maker's Mark, а за любителите на други видове алкохол няма да липсват и разнообразни предложения от барманите виртуози. Загряваме за мехурчетата в шампанското по Нова година и с един бълбукащ коктейл, който дължи ефирността си на Devin Air. Тези от нас, които искат да овладеят миксоложкото съвършенство и да съберат очите на близките си с майсторски коктейли и у дома, откриват тайните на добрите питиета от първо лице по време на коктейлния уъркшоп.

Макар че Дядо Коледа е вече на години, се оказва, че въобще не изостава от модата. Срещаме се с неговата хипстър версия, а сребърната Снежанка ни смайва с ловкостта си в танците на пилон. Танцьорите-аниматори се грижат усмивките да не слизат от лицата ни цяла вечер, но заслуга за чудесното ни прекарване има и музиката.


В този ред на мисли нямаме търпение да послушаме на живо инди поп бандата hug or handshake. Когато сме готови да танцуваме, се насочваме към основната зала, където няколко диджеи се редуват на пулта. Marble Souls, Funktool и Gent o'Funk ни понасят на вълната на ритъма, както подобава на всяко себеуважаващо се щуро коледно парти.

А каква Коледа би било без стабилно количество подаръци? Впускаме се в коледен лов на съкровища през цялото продължение на купона и издирваме специалните изненади, предоставени от партньорите на събитието. Само подсказваме, че част от тях са предоставени от Durex, така че сме сигурни, че покрай празниците с лекота ще съчетаем приятното с полезното.

Входът за събитието е свободен, така че не се колебаем да поканим цялата си компания за едно незабравимо празнично изживяване.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.