Zagorka Rezerva 2011

Zagorka Rezerva 2011
24 ноември 2011
Специално предложение от Загорка за любителите на изтънчени вкусове. Лимитираната серия може да бъде опитана само този зимен сезон.


В началото на зимния сезон Загорка лансира на пазара новаторски продукт без аналог в България – лимитираната серия Zagorka REZERVA 2011. Това е първата по рода си зимна напитка, която съчетава най-доброто от бирата и елементи, присъщи на добрите червени вина – елегантен послевкус и приятен плодов аромат. Лимитираната серия може да бъде опитана само този сезон.
Но каква е тайната на Zagorka REZERVA 2011? Zagorka REZERVA 2011 се отличава с тъмногранатов цвят, кадифен вкус и oставя запомнящ се послевкус с умерена сладост и боровинкови нотки. Тя е с 6% алкохолно съдържание, слабо газирана и с мека пяна. Освен два вида хмел в производството є са вложени и екзотичните карамел и кафе малц. Плътното тяло съчетава екстракт от боровинка, който придава изискания рубинен цвят, и изненадващ аромат и послевкус на горски плодове. Zagorka REZERVA 2011 притежава лека стипчивост и добра прозрачност, с което се отличава от тъмните бири. За да бъде пълно удоволствието, препоръчва се да се консумира охладена между 5 и 8 градуса в подходяща чаша на високо столче.
С лансирането на този новаторски продукт без аналог в България Загорка още веднъж доказва, че е българската бира на световно ниво, а компанията затвърждава своята лидерска позиция на пазара.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.