Висша технология

Висша технология


28 ноември 2011
Второто издание на HI-FI EXPO София 2011 ще се проведе в дните от 1 до 4
декември, отново в Гранд Хотел София. Изложението вече е обявено и в чуждестранни тематични издания, което означава само, че нашата столица категорично е заявила мястото си сред големите световни градове, в
които се провеждат този тип събития.


И тази година безкомпромисните хай-фи поклонници ще видят техника на цениот 1000 до над 1 000 000лв, най-нови марки и модели HI-FI стереосистеми, различни умни технилогии, наред с професионално аудио-видео оборудване. Сред изобилието от техника посетителите ще видят и чуят комбинация от изцяло цифрови аудиоизточници като музикaлни Hi-Fi сървъри и плейъри, с класическите аналогови Hi-Fi усилватели и озвучителни тела, тонколони със супермодерна модификация, медийна система носител на Excite Award Winner, хибридни усилватели от Hi-End клас, конструирани по уникална топология. Ще получат също идеи за достъпния Hi-End у дома. За първи път у нас ще бъде и грамофонът на грамофоните (устройство с общо тегло от 350кг и златни детайли), технологията Транзиент перфект, която е оригинална българска разработка, и много други изненади.
Както миналата пролет, HI-FI EXPO ще разгърне експозиция на три етажа в стаите на Гранд Хотел София. Доказано е – това е най-добрата форма за организиране на изложение, където една система може да бъде чута или буквално „почувствана“ от ценителя, защото е в обстановка, най-близка до домашната. Друго предимство за посетителите е това, че ще могат да сравнят качествата и възможностите на една марка техника с друга чрез демонстрациите, които ще се правят на експото.
Hi-Fi Expo е от 1 до 4 декември в Гранд Хотел София.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.