Нова година, нов сайт

Нова година, нов сайт


5 януари 2012
Обичаме новостите, затова не се учудвайте, че решихме да изпратим 2011 и да посрещнем новата 2012 с нов дизайн на programata.bg и няколко съвсем нови рубрики в него.


Основната идея остава същата – да ви предоставяме информация за културните събития в пет важни града (София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас). Сега обаче programata.bg предлага и още. Повече и по-големи снимки, по-богати откъм съдържание секции, както и съвсем новата ни секция ТВ. Както става ясно от името й, в нея ще откриете програмите на най-важните телевизионни канали – с подробна информация за всеки филм, сериал и предаване, интервюта с български и чуждестранни актьори и режисьори, както и любопитни факти за живота на холивудските знаменитости.
На заглавната страница на programata.bg пък ще видите избрани от нас събития за Днес и Утре – за да можете съвсем навреме да планирате малките си бягства от ежедневието с някой интересен филм или концерт. В секция Моят град пък ще се радвате на много хубави фоторепортажи от столицата с още по-големи снимки, свежи идеи в х3 и все по-любопитни хора с мисия в Извън рамката.
Ако нещо силно ви впечатли, дайте му своето Харесва ми, за да го споделите с приятели във facebook. Неизменно ще виждате и иконките на Android Market и App Store, които водят директно към местата, откъдето потребителите на смартфони могат да си изтеглят мобилното ни приложение Програмата Mobile.


 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 18.06.2012 18:09 mozak

Всичко..

...хубаво, готин е новия сайт. Само си оправете търсенете по тип дата и час да работи адекватно. За мен лично това е главната функция в вашия иначе полезен сайт. Моля оправете го, сега е кажи речи невъзможно за ползване