Илайджа Ууд на Bushmills Live

Илайджа Ууд на Bushmills Live


24 април 2012
Холивудската звезда Илайджа Ууд ще участва в първия музикален уиски фестивал Bushmills Live, който ще се проведе в ирландската дeстилерия Old Bushmills на 20 и 21 юни. Той е второто голямо име, обявено от организаторите, след като стана ясно, че на фестивала ще свирят Сноу Патрол (Snow Patrol) в компанията на Иън Арчър (Iain Archer) и Фой Ванс (Foy Vance).


Малко известен факт е, актьорът е и талантлив музикант. Той притежава собствен музикален лейбъл Simian Records, а уменията си зад пулта показва в най-добрите клубове в Лос Анджелис.
Илайджа Ууд е едно от лицата в глобалната кампания Bushmills Brothers – Открай време, която акцентира на приятелството между артисти по света и ги подкрепя да реализират нови проекти, вдъхновени от техните страсти. На сцената на Bushmills Live Ууд ще излезе със своя добър приятел DJ Зак Кауи (Zach Cowie). Като дуо те са свирили и на други събития на Bushmills, но само в САЩ и под името Уудън Уисдъм (Wooden Wisdom).
Билети за Bushmills Live няма да бъдат пускани в продажба. Приятелите на ирландското уиски ще получат възможност да присъстват на това ексклузивно изживяване, като участват в състезание на фен страницата във facebook. Щастливците, сред които ще има и български фенове, освен, че ще получат двупосочни самолетни билети и настаняване в 4-звезден хотел, ще чуят на живо едни от най-добрите изпълнители в света, ще имат и възможност да създадат свой собствен Bushmills бленд под ръководството на мастър дестилърът Колъм Игън.

В състезанието може да участва всеки, като качи обща снимка с приятел, с който иска да замине и се мотивира защо те трябва да са сред публиката на Bushmills Live на facebook страницата до 27 април.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.