ParkLive: Епизод 3

ParkLive: Епизод 3
26 април 2012
Покрай липсата на ParkLive миналата година доста хора се подведоха, че така амбициозно стартиралият електро фестивал няма да се провежда повече. Слава Богу, не бяха прави - третият ParkLive ще се случи тази година на 6 и 7 септември!


ParkLive наложи в столицата модата за организиране на подобен род музикални събития на открито. С първите си две издания фестът показа, че в София има публика за интересни качествени артисти, които не са задължително с мейнстрийм звучене. Сред най-запомнящите се концерти под шапката на ParkLive са визитите на Lamb, Tricky, Roots Manuva, Groove Armada, Gotan Project, Morcheeba, Thievery Corporation и Mr. Scruff.
Тази година като съорганизатор на ParkLive ще се включи класираният на 12-о място в Топ 100 на най-добрите клубове в света – Ялта. С опита си в организирането на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar, Yalta ще обогати програмата с едни от най-актуалните имена от електронната сцена.

Информация за участниците във фестивала, мястото на провеждането му и цената на билетите ще бъде обявени в средата на месец май.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.