Безплатна Vivacom Wi-Fi зона

Безплатна Vivacom Wi-Fi зона


30 май 2012
Някога Wi-Fi връзката беше добро пожелание, но тези дни е абсолютна необходимост за всеки с лаптоп, таблет или смартфон в ръка. Още по-хубавото е, че благодарение на Vivacom вече има все повече места в София, на които можете да намерите безплатна Wi-Fi мрежа.


До момента такива зони бяха централна гара, парковете Лебеда, Св. Троица, Св. Георги и Буката, както и обикалящия половината град автобус 111. От 3 юни нещата стават дори по-хубави – безплатна Wi-Fi връзка ще можем да ползваме в пешеходната част на булевард Витоша (тоест от Аптека до Съдебната палата) и на емблематичния площад Славейков. Честито!
Добрата новина ще бъде отбелязана с много музика – веселбата започва в 16:00 на Славейков с Ангел и Мойсей, продължава в 17:30 на ъгъла на Парчевич и Витоша с най-добрите български рапъри (не се шегуваме!) Бобо и 100 кила, в 18:00 пред Съдебната палата ще извисява глас Криста, а в 18:30 на Аптека ще видите в стихията му световният бийтбокс шампион Skiller. Големият финал ще се случи на ъгъла на Витоша и Хан Аспарух, а от Vivacom обещават и много изненади, освен безплатната музика и Wi-Fi.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.