Луиза Григорова и Finlandia Vodka издирват парти маниаци!

Луиза Григорова и Finlandia Vodka издирват парти маниаци!
5 юни 2012
Ослепителната звезда на българскaта сцена и нощния парти живот Луиза Григорова споделя във facebook невeроятни изживявания с най-големите купонждии на България. Красавицата вече е стегнала куфарите за парти екскурзия в Ибиса, която с трепет се надява да спечели в играта Explore Midnight на Finlandia Vodka в социалната мрежа.


Луиза е млада, красива, стилна, експресивна и свръх комуникативна. Освен на сцената, екрана и модния подиум, можеш да я видиш по парти клубовете с нейната взривоопасно купонджийска компания от приятели. Гони я постоянен парти глад и търси различни места, за да се забавлява.
Познато ти е, нали? И ти като нея искаш на мига да тръгнеш с най-добрите си приятели и да се впуснеш в изследване на нощния живот на Европа! Влез във facebook страницата Finlandia Vodka Bulgaria, включи се в играта Explore Midnight и стягай куфарите заедно с Луиза!
Очаква те едно уникално среднощно изживяване, което ти и твоите приятели ще помните цял живот - незабравима ваканция в Ибиса, парти в култовия клуб Fratelli в Букурещ или ВИП вечер в софийския Tequila.
Изкушаващо, нали?

Както си му е ред, от Finlandia подчертават - Запази съзнанието си чисто. Консумирай умерено.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.