• And the Beat Goes On…

  20 октомври 2014

  Поредиците често разочароват. Особено в Холивуд. С MyBeatLive обаче нещата стоят различно. Заради убийствено добрия лайнъп, умно подбраните локации по върховете на софийските сгради и ексклузивната публика – партито е в затворен кръг, а достъпът е само с покани.
 • Една легенда се завръща

  17 октомври 2014

  На гърба на Царския дворец в София има още едно историческо място. Клубът, който ни връщаше силите с мохито след работа и ни събираше пак за парти късно вечерта, ни липсваше през последните две години. Но ето че катинарът отново е отключен.

 • Голямо междучасие The Best

  17 октомври 2014

  Тази година, за първи път D2 организират специално The Best издание на конкурса за ученическа банда Голямо междучасие.
 • Go West

  11 септември 2014

  текст Таня Трендафилова

  Go West, припяваха някога синтпоп легендите Pet Shop Boys, а сега ние призоваваме да направите същото, но не в геополитически, а в чисто културен смисъл, защото в края на септември (19-21) се задава поредният фестивал за изкуство в публично пространство Западен парк.
 • Ново начало

  10 септември 2014

  Купонът никога не свършва – това е особено вярно за култовите софийски клубове Mascara и :PM.
 • Новите тенденции от Deichmann

  28 август 2014

  В началото на модния сезон есен/зима 2014 специалистите от Deichmann открехват вратата на шкафа с актуалните обувки.
 • GLOBUL търси млади таланти

  26 август 2014

  Имате ли идея как мобилните технологии и дигитални комуникации могат да допринесат за разрешаването на обществено значим проблем и за постигане на позитивна социална промяна?
  Ако е така, сега можете да се включите в конкурса на GLOBUL и да спечелите участие в международния младежки форум Telenor Youth Summit 2014, който ще се проведе от 9 до 11 декември в Осло.
 • На зелено

  11 август 2014

  текст Стохрифор Лукомб

  Има защо да наречем Беглика фест различният летен фестивал и със сигурност няма да сбъркаме, ако го определим като най-зеленяото и еко ориентирано събитие наоколо. Станалото вече традиционно августовско събиране до родопския язовир Голям Беглик и тази година обещава три дни (21-24 август) народна музика, кундалини йога, театър, готвене, четения, лекции и всичко това – сред страхотно красива природа.
 • Да на здравословното хранене

  17 юли 2014

  Освен като страната на виното, сиренето и романтиката, Франция отдавна се е превърнала в международен символ на изящество и финес, а французойките – в красиво превъплъщение на всичко това.
 • Към Шумен!

  8 юли 2014

  Не че някой го е написал като заповед в Голямата книга, но летните музикални фестивали винаги се случват или в София, или нейде по черноморската ивица. Ficosota Festival е различен - безплатен, изпълнен с интересно съдържание и се провежда в Шумен!
 • Споделяме музика, емоция, култура

  1 юли 2014

  Споделяме музика, емоция, култура е благотворителна кампания в подкрепа на Варна, Добрич и Велико Търново, които пострадаха сериозно по време на наводненията. Събитието започна още на 17 юни с безвъзмездни концерти на живо с участието на български музиканти в ключови точки на столицата, като булевард Витоша, например.
 • Дни на бандонеона

  26 юни 2014

  текст Славина Илиева

  Дни на бандонеона е тридневно събитие, което обещава да е еднакво интересно както за любителите на танго музиката, така и за онези, които практикуват самия танц. Между 11 и 13 юли Дни на бандонеона ще се проведат в София на няколко различни локации и с интересна музикална и танцова програма.
 • Назад във времето

  18 юни 2014

  текст Стохрифор Лукомб

  Романтичното увлечение по Средните векове е явление, което не отшумява със смяната на епохите, дори се засилва. Най-цветното и забавно проявление на това увлечение са именно средновековните панаири, а първият софийски такъв ще се случва този уикенд на единственото адекватно място наоколо – двора на Боянската църква.
  Първоначално насрочените дати (21 и 22 юни) съвпаднаха с ужасните събития във Варна и Добрич, затова организаторите решиха да отложат провеждането на Панаира за 5 и 6 юли.
  Следват така важните подробности.
 • Wrong Fest

  12 юни 2014

  снимка © Андриана Андреева (кадър от Wrong Fest 2013)

  Основите на онова, което има потенциала да се превърне в един от най-симпатичните български фестивали, бяха поставени още миналата година. Сега обаче Wrong Fest представя по-голям, по-амбициозен проект, с доста по-силни банди.
 • Пролет/Лято 2014

  12 май 2014

  Bulgaria Mall предлага колекция от стилни предложения за вашите специални поводи или за тези, на които сте поканени, през пролетта и лятото.
 • Българската следа

  9 май 2014

  Вече знаете, че пролетното издание на парти серията ReelFeel ще се случва на 23 май в студио Орфей (квартал Изгрев, там беше и шоуто на Николас Джаар). Ето още подробности за събитието - българските участници в него, различните сцени, импровизираното open air кино плюс карта на разположението им.
 • Джобен фестивал

  8 май 2014

  Точно половин година след последното издание на форума за кратки форми в изкуството - Джобен фестивал, се задава новата пролетна селекция културни събития, които ще се приютят в Ателие Пластелин между 9 и 11 май.
 • Нов дизайн

  23 април 2014

  Ето го и новият дизайн на списание Програмата!
 • Cut out тренд

  1 април 2014

  Любимият ни топ тренд от пролетно лятната колекция на Deichmann са обувките с прорези, които носят свеж повей в модата през топлите месеци.
 • Maxx

  31 март 2014

  С 0% алкохол и максимум изживяване срещу клишетата.