• Прескъпи ReelFeel гости

  13 октомври 2011

  Познавате The Cinematic Orchestra. Неизбежно е, ако сте слушали различна от масовата, но много качествена и дълбока музика през последните 12 години. Те идват, най-накрая, по покана на ReelFeel, на 17 декември в зала Универсиада, за да ни "прожектират” най-после музикалния си филм.
 • Тату традиция

  2 октомври 2011

  текст Ивайло Александров

  Tattoo Fest е събитие с история. Провежда се тук десет години и по случай юбилея това издание ще бъде по-пищно от когато и да било.
 • Празнуваме рождения си ден с Ели от La Roux!

  27 септември 2011

  Празнуваме десетия си рожден ден с голямо парти в зала 9 на НДК на 8 октомври. За музиката ще се погрижат експертите Ели Джаксън от La Roux, Надя Ксайба и италианецът Bottin. Заповядайте и танцувайте с нас!
 • X Factor: началото

  8 септември 2011

  текст Валерия Василева

  След продължителни и нелеки прослушвания Мария Илиева, Поли Генова, Васко Василев и Мага направиха подборката на състезателите в първото издание на българския X Factor. Четиричленното жури прекара повече от два месеца в търсене на онази комбинация от качества, която прави от хората звезди.
 • П(р)очит

  24 август 2011

  Стремежът към единство чрез поезия е основната причина за голямото лятно международно издание на София: Поетики.
 • Студио Х

  28 юли 2011

  Сериозните изпитания за участниците в най-успешното музикално шоу X Factor продължават. Дойде моментът, в който претендентите за слава за първи път ще се изправят пред звездното жури и ще пеят пред истинска публика. Прослушванията започват на 2 и продължават до 4 август в зала Фестивална, а вторият тур следва в същата зала от 6 до 8 август. Участниците в X Factor ще имат нелеката задача да впечатлят Мария Илиева, Мага, Васко Василев и Поли Генова.
 • Анимирай ме с любов

  7 юли 2011

  Клодин Жендова

  Кой не знае AnimeS-bg.com, кой не е чувал за него? Това е най-големият български интернет портал, специализирал се в разпространението на аниме и манга, който празнува подобаващ шести рожден ден на 23 юли в гостоприемния и особено просторен клуб Element.
 • Elevation подкрепя I can Too

  16 юни 2011

  Точно седмица остава до един от най-очакваните летни фестивали тази година Elevation, където ще свирят легенди като Jamiroquai, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MC’S, Dog Eat Dog.
 • Високо, високо

  16 юни 2011

  Никола Шахпазов

  Фестивалната вълна наближава – първо от големите летни събития ще бъде Elevation (24 и 25 юни), който залага на планинска прохлада, чист въздух и
  страхотна подборка на артистите.
 • Малка нощна музика

  21 април 2011

  Помним предишните две издания на Ambient Fest – започнаха много силно и обещаващо през 2004 и 2005, но поради една или друга причина ни се наложи да чакаме шест години за продължение. Този месец дейните Bluba Lu обединяват сили с артистичния Дом на киното, за да възродят кино-музикалния фест.
 • Виенски вечери

  14 април 2011

  Дани Николова

  Всяка пролет, виенската култура става неизменна част от живота на по-големите български градове благодарение на Австрийските музикални седмици.
 • Ориентирай се

  26 ноември 2010

  Ние в Програмата не обичаме да тъпчем на едно място. Затова подготвихме една нежна промяна на удобствата на programata.bg – две нововъведения, които ще направят сайтът по-ефективен и полезен.
 • Алтер его

  11 ноември 2010

  90-те на миналия век дадоха на света явления като Ани Ленъкс, топмоделите и ключови личности като Вивиън Уестууд и Аликзандър Маккуин. Тогава беше бумът и на захаросаните момичешки и момчешки групи, от които днес остана по някой мил спомен, а бритпоп течението просто разцъфтя.
 • Три пъти Ура

  21 октомври 2010

  Особено дейните напоследък Tri O Five продължават с наситена концертна програма, записи на нови парчета и видеоклипове към тях. След все още горещите We Are One, Back To U и Let's Start Over, групата съсредоточи вниманието си върху композицията Nowhere To Go.
 • Неочаквано

  21 октомври 2010

  Помните – преди година старото рап куче Мишо Шамара (познат тези дни и като Big Sha) направи първия си голям удар за последните няколко години – парчето Dime Piece заедно с Лилана и Snoop Dogg. The Boy Go Off е логичното продължение – здрав генгста рап с особено силно включване на злобно озъбения и редящ безкомпромисни лирики DMX.
 • Концертът на Scorpions - на 25 октомври

  8 октомври 2010

  След като стана ясно, че немските рок герои Scorpions няма да свирят в Гърция на 8 октомври поради здравословни проблеми на вокалиста Клаус Майне, стана ясно, че и концертът в София се отлага. Но не отменя.
 • Reel Feel - играта

  8 октомври 2010

  Как можете да попаднете на първото Reel Feel събитие, при това - съвсем безплатно!
 • Нарисувай ме

  30 септември 2010

  текст Александър Величков

  Традиционният вече Tattoo Fest ще се шири и тази година в съвсем подходящата за целта зала Христо Ботев.
 • Звезден миг

  24 септември 2010

  Шестима фенове на хубавата музика и добрата бира ще имат невероятната възможност да отидат на концерт на Underworld в Heineken Music Hall в Амстердам.
 • София диша

  12 август 2010

  На тази снимка виждате познатата ви улица Шишман – пълна с барове, обещаващи още една добре изкарана вечер, но и окупирана от ...