• Благотворителен концерт на БГ Дуетът

  25 февруари 2015

  Милчо Соколов и Кирил Веселинов, популярни като БГ Дуетът, ще представят проекта си 8 песни за жени, вдъхновени от предстоящия празник на 8 март.
 • Nuit Tale

  25 февруари 2015

  Глас и пиано ще озвучат ар-деко атмосферата на Tobacco garden bar тази вечер от 20:00.
 • Ретрото пак е на мода

  19 февруари 2015

  Кое е следващото ретро нещо, което ще се върне на мода през тази година? Този въпрос задава уебсайтът www.retromoda.bg.
 • Хитове от известни мюзикъли в Sofia Ring Mall

  13 февруари 2015

  Хитове от световноизвестни мюзикъли като Уестсайдска история, Коса, Хелоу, Доли, Мери Попинз, Чикаго, Кабаре, Красавицата и звярът, Мис Сайгон ще слушаме през втората половина на февруари в Sofia Ring Mall.
 • WhaTA Awards 2014

  12 февруари 2015

  Настанете се удобно. След малко започват наградите на WhATA за най-доброто и най-лошото в българската архитектура през 2014.
 • Робърт Уау - За последен път?

  11 февруари 2015

  Уау ефектът продължава да присъства във всяко негово парче и видео. Този път Робърт ни изненада с още по-мащабна видео продукция към песента За последен път.
 • Петко Славов с Проблем в Рая

  10 февруари 2015

  Новата песен на музиканта Проблем в Рая е микс от акустично звучене, запомняща се мелодия и раздвижена бас линия.
 • Свети Валентин в Сердика Център

  5 февруари 2015

  В Сердика център обичат да са първи и затова бързат да ви поканят в градината на Купидон. Казват, че ще я познаете по сърцата.
 • Коя е тази песен?

  6 януари 2015

  На 1 януари, когато хор от деца-бежанци изпълни Облаче ле бяло в зала 1 на НДК, никой не си задаваше този въпрос…
 • С други очи

  23 декември 2014

  Чухме за хората с различна от нашата националност, потърсили убежище в България. Видяхме кадри на бедстващи семейства, напуснали живота, който познават, за да избягат от война, в която не искат да участват. За съжаление, станахме свидетели и на това как много врати в нашата страна се затварят пред тях и как незнанието и страхът раждат омраза и отхвърляне по продразбиране. Сега една инициатива променя нагласите – с добра идея и човечност.

 • SOS детски селища с фейс-ту-фейс кампания

  11 декември 2014

  Кампанията е под надслов Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа, за която постоянна грижа са измислени и ежемесечните дарения.
 • Базарен ден

  4 декември 2014

  Коледа е на два уикенда оттук и ловът на подаръци вече започна. Трудно е, защото всеки иска да намери под опаковката нещо неповторимо, избрано лично за него. И точно така трябва да бъде.
  Горе главата, може да се давим в конфекция, но в същото време все повече хора намират куража да създадат свой собствен бранд и да правят оригинални изделия за гардероба, дома, стила и живота ни. Пращаме ви на три базара, където ще ги срещнете накуп. Дали ще зарадвате себе си или ближния с подарък вече няма такова значение
 • ЛГБТ Арт фест

  2 декември 2014

  От ЛГБТИ движението отново напомнят, че различното не е нищо повече от още една част от живота ни в 21 век. Фестивалът, с който за десета година подкрепят и празнуват свободата в сексуалната ориентация, започва на 1 декември и ще продължи до 5-ти с прожекции на филми, събития и дискусии. Всичко се случва в Червената къща, а пълната програма ще намерите на фейсбук страницата на събитието.
 • Да си подариш Коледа

  20 ноември 2014

  Целите сме в слух, когато се заговори за живо изпълнение на Биг Бенда на БНР – заради добрите стари традиции, но най-вече заради безгрешния подбор на музикантите. А когато добрата музика е съчетана с пазаруване за изненадващо малко пари, Коледата започва да звучи възможно.
 • Ах! Тази бира

  20 ноември 2014

  текст Гергана Гугунска

  Усетихме, че нещо се мъти в бутилката преди няколко седмици. Накрая Рори Милър отвори капачката на новата си бира с едно звучно Ах! и още този уикенд ще налее да опитаме.
 • Фабричен арт

  6 ноември 2014

  Или как една безпризорна сграда се превръща в адрес за градски посещения.
 • And the Beat Goes On…

  20 октомври 2014

  Поредиците често разочароват. Особено в Холивуд. С MyBeatLive обаче нещата стоят различно. Заради убийствено добрия лайнъп, умно подбраните локации по върховете на софийските сгради и ексклузивната публика – партито е в затворен кръг, а достъпът е само с покани.
 • Една легенда се завръща

  17 октомври 2014

  На гърба на Царския дворец в София има още едно историческо място. Клубът, който ни връщаше силите с мохито след работа и ни събираше пак за парти късно вечерта, ни липсваше през последните две години. Но ето че катинарът отново е отключен.

 • Голямо междучасие The Best

  17 октомври 2014

  Тази година, за първи път D2 организират специално The Best издание на конкурса за ученическа банда Голямо междучасие.
 • Go West

  11 септември 2014

  текст Таня Трендафилова

  Go West, припяваха някога синтпоп легендите Pet Shop Boys, а сега ние призоваваме да направите същото, но не в геополитически, а в чисто културен смисъл, защото в края на септември (19-21) се задава поредният фестивал за изкуство в публично пространство Западен парк.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1088