7 момента на Ивайло Недков

7 април 2016
Една четвърт от Four Plus: дизайн студио за дигиталния свят, в което правят дори анимации. Освен че е съосновател там, Ивайло е илюстратор и графичен дизайнер със светло графити минало (оттам и спреят в съседство на молива и четката).


Тук го следим и заради типографията, която се плъзва от ръката му в силен поток, и заради основния му фокус сега – визуална идентичност, правена под конец, която облича всичко от рекламни агенции (като Garlic) до ресторанти (като Багри). Ако това разнообразие от задачи ви надъхва за работа, слагайте на стената в офиса илюстрацията отсреща, ние питахме и какво стои зад нея.

Моментът, когато си казваш "Имам жестока работа"
Рядко се случва и почти винаги е последвано от "ама това тук можеше да се получи по-добре".

Моментът, в който обмисляш да си смениш професията
Всеки път, щом погледна профила на thef2 в инстаграм.

Моментът, когато жънеш най-добрите идеи
Не съм доловил закономерност между външните фактори и генерирането на идеи. За мен това е по-скоро вътрешен процес – Еврика моментът идва вследствие на узрявянето на една идея.

Първият момент, в който видя изкуство в буквите
Бях в гимназията, когато мой съученик ми показа снимки от графити фестивал в Созопол. Не бях виждал нищо подобно до този момент, рисуването с флакон ми се стори най-якото нещо на света.

Моментът, когато мозъкът ти е на свръх бързи обороти
Може би рано сутрин, преди да съм се потопил в деня.

Моментът, когато ти е трудно да направиш и крачка напред
Тези моменти са ясен сигнал, че имам нужда от сън. Понякога дори 45-минутен power nap е достатъчен, за да освежа съзнанието си и да погледна с други очи на предизвикателствата.

Моментът, когато се чувстваш най-смел
Всеки път, щом погледна дъщеря си.

Ивайло Недков е на dribbble.com/IvayloNedkov и be.net/IvayloNedkov

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098